Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Edremit'li sporcular Çin'den madalya ile döndü

Edremit

Çin`de düzenlenen Wushu turnuvasına katılan Edremitli Plus Fitness Center Takımı sporcuları, alanlarda birçok madalya kazanarak "Milli Sporcu" unvanına sahip oldu.

Çin`de düzenlenen Wushu turnuvasına katılan Edremitli Plus Fitness Center Takımı sporcuları, alanlarda birçok madalya kazanarak "Milli Sporcu" unvanına sahip oldu.
Antrenör Şafak Bazancir ile birlikte Belediye Başkanı Kamil Saka`yı ziyaret eden sporcular destekleri için teşekkür ederek sonraki müsabakalarda da başarı sözü verdi.
Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Plus Fitness Center Takımı sporcuları 21 Aralık 2014 tarihinde Çin`de düzenlenen Wushu turnuvasına katılarak kategorilerinde birçok madalya kazanarak "Milli Sporcu" unvanına sahip oldu.
Antrenör Şafak Bazancir ile birlikte Belediye Başkanı Kamil Saka`yı ziyaret eden sporcular Murat Bazancir, Edanur Aslan, Erkan Sara ve Ahmet Erol, kazandıkları madalyaları Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya getirdiler.
Destekleri için Başkan Saka`ya teşekkür eden sporcular sonraki müsabakalarda da başarı sözü verdiler. Genç sporcuları kutlayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz ve elde ettiğiniz başarılı sonuçlar nedeniyle hepinizi kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü kendinize yol gösterici olarak alarak başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi.
Başkan Saka, genç sporculara ziyaret anısına üzerinde Antandros Antik Kenti’ni simgeleyen fotoğrafların yer aldığı bardaklardan hediye etti.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı